20 Bakancs Apartman

20 Bakancs Apartman

A királyi főváros közepén, annak fő utcájában várjuk Önt, családjával és/vagy barátaival nyolc fős apartmanunkban. A város központjának számító Széchenyi tértől 300 méterre, a Kis Duna sétánytól 350 méterre, az Aquasziget élményfürdőtől 900 méterre, a Bazilikától 1400 méterre.

A kulturális és természeti értékekben is bővelkedő Esztergom képes több hétre is elegendő látnivalóval, programmal szolgálni az érdeklődő látogatók számára.

Mi pedig igyekszünk az apartmanunkba érkezőknek további kikapcsolódási lehetőségeket biztosítani az esték és az esetlegesen borús napok játékos, tartalmas eltöltéséhez.

Tegyék próbára a várost és apartmanunkat!

Veranda panzió – Gyergyóremete

Veranda panzió – Gyergyóremete

Érezze jól magát nálunk…

Panziónk 15 szobájában, 36 fő számára tudunk szállást biztosítani.

Szoba kétszemélyes ággyal

 • A szoba méret 25 m².
  ● Erkély, belsőudvarra, hegyre, kertre nyíló kilátás.
  ● Pihenősarok.
  ●Saját fürdőszoba.
  ●Síkképernyős tévé.
  ● Grillsütő.
  ● Ingyenes wifi.

Szoba 2 külön ággyal

 • A szoba méret 25 m².
  ● Erkély, belsőudvarra, hegyre, kertre nyíló kilátás.
  ● Pihenősarok.
  ● Saját fürdőszoba.
  ● Síkképernyős tévé.
  ● Grillsütő.
  ● Ingyenes wifi.

Családi szoba

 • A szoba méret 33 m².
  ● Erkély, hegyre, kertre nyíló kilátás.
  ● Pihenősarok.
  ● Saját fürdőszoba.
  ● Síkképernyős tévé, ingyenes WIFI
  ● Grillsütő.
  ● Konyha, kávéfőző

Négyágyas szoba

 • A szoba méret 45 m².
  ● Erkély, hegyre, kertre nyíló kilátás.
  ● Pihenősarok.
  ● Saját fürdőszoba.
  ● Síkképernyős tévé, ingyenes WIFI
  ● Grillsütő.
  ● Konyha, kávéfőző

Étterem

 • Felszolgált étkezés: Reggeli, Tízórai, Ebéd, Vacsora, Uzsonna, Esti italozás.
  ● Étlap: À la carte

Konferencia terem

 • Panziónk egy 36 fős tágas konferenciateremmel rendelkezik, amely konferenciák, szimpóziumok, csapatépítő tréningek, társas és családi rendezvények, kiállítások, állófogadások lebonyolítására alkalmasak.

 

Rubin Hotel – Gyergyószentmiklós

Rubin Hotel – Gyergyószentmiklós

Gyergyószentmiklós központjában a RUBIN HOTEL várja kedves vendégeit, ahol 32 szoba és ebből 8 igényesen kialakított lakosztály szolgálja vendégeink kényelmét. Mi mindent megteszünk azért, hogy minél kényelmesebbé tegyük a nálunk töltött napokat. Hangulatos éttermünkben nemzetközi és helyi ételek várják a vendégeket. Kellemes ellazulást igér a szabadidő-központunk, ahol szolárium, szauna, fitneszterem várja vendégeit.

Székelyföld panzió – Borzont

Székelyföld panzió – Borzont

Csendes és festői szépségű környezetben várjuk kedves vendégeinket a Rubin Panzióban, mely Gyergyószentmiklóstól 10 km-re, Parajdtól mintegy 34 km-re (levő Borzont településen), a Bucsin hegy lábánál található. Az épület különleges vonzereje az öles rönkök, rusztikus látványának köszönhető, amelyek a természet nyugalmát kölcsönzik, ráadásul a tömör fa meleg kisugárzása kedvező hatást gyakorol a látogatók közérzetére. A gyönyörűen berendezett összkomfortos szobák és a varázslatos panoráma, mely kilátást enged a környező hegyvonulatokra, egyaránt gondoskodik mind, a kikapcsolódni vágyó utazók, mind az üzletemberek számára az idő kellemes eltöltéséről a panziónkban. Reméljük, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hozzásegítik a tartalmas és kellemes pihenéshez. Családias környezetben, udvarias kiszolgálással állunk az Önök rendelkezésére.

Csaba Vendégház és “Csűr” Szálló – Siklód

Csaba Vendégház és “Csűr” Szálló – Siklód

Siklód a „hegyre szúrt” falu a „világ végén.” Egy zsákfalu, egy „élő skanzen” a Székely Sóvidéken. A Csaba vendégház, és „Csűr” szálló, egy több mint 100 éves Sóvidéki tornácos ház, és egy a Csűrből átalakított szállás. Siklód település legmagasabban fekvő részén, a Murva utcában található (750 m) csodálatos, panorámás kilátással a településre, a Kós Károly által tervezett református templomra, és az öreg haranglábra. Eredeti stílus, hagyományos bútorok, összkomfort, csodálatos kilátás, nyugodt pihenés. Bővebben

Zúgó

A 16. században a Peckovics család népesítette be. Itt is megtaláljuk a görög katolikus ruszinok épített örökségének egy szép, 18. századi darabját, a Szentlélek tiszteletére szentelt fatemplomot. Szépen megújult és hála az Égnek nem bádog fedi, hanem, mint régen, zsindely.

De Zúgó nem csak fatemplomáról nevezetes, hanem az Árpád vonal egyik maradványáról is. Az épen maradt bunkert ma már egy élelmes, vállalkozó szellemű ruszin, Valeriy Kondes hasznosította, s egy egészen egyedülálló turista szálláshelyet alakított ki benne. A Grün Hof egy kis háborús múzeum is egyben.

Rafi Panzió – Nagytusnád

Rafi Panzió – Nagytusnád

Panziónk egy csendes, falusias környezetben helyezkedik el, Hargita megyében, Nagytusnádon, 30 km-re Csíkszeredától, 70 km- re Brassótól.
A Rafi Panzió négy kétágyas szobával rendelkezik, egy ebédlővel, felszerelt konyhával, sószobával, szaunával, fűtött medencével, filagóriával, zárt parkolóval. A szálláson minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.