Kenutúrák Délvidéken – Óbecse

Kenutúrák Délvidéken – Óbecse

Uticélok / Délvidék

Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A kenutúra díjából: 10%

Gyerekkedvezmény: 10 év alatt 50%

Honismereti kenutúra díjából: 50%

A kedvezményekből minden HHTE tag és családja részesül.

Pálinka és almás pite: ajándék

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Berentai Csongor

21220 Óbecse
Ivan Ciric 39
(Szerbia)

GPS: 45.62353, 20.02399

Telefonszám:

00 381 62 668 041

Weboldal:

http://www.kenuturak.com/

E-mail:A vizek szerelmesei vagyunk, csapatunk immár több mint húsz éve járja káprázatos hazánkat. Délvidék számos folyóját, árterét, mellék- és holtágát, tavát, csatornáját bejártuk. Tartsatok velünk Ti is!

Kenuturáinkat legtöbbször igény szerint tervezzük meg( Szeretnénk ha mindenki kiválasztana az ízlésének legmegfelelőbb feltételeket hogy minél jobban érezze magát) azoknak akik tudják pontosan mit akarnak. De sok előre meghirdetett túránk is van, bő választék van, különböző nehézségű, jellegű és terjedelmű túránkból. Íme pár példa: túrázunk a Dunán, a Tiszán minden évben. Van egy egyhetes túránk a Dunán Szalánkeméntől Kovinig, a Gyöngysziget melletti Holt-Tiszán, kalandtúrázunk a Temesen, elvisszük vendégeinket a Bejanszka barára rejtett nádasok és pakaszok vizeire, megtekintjük hasznos várat, rostélyozunk a szigeten, élőzenés mulatást szervezünk (népzene, magyar nóták, csak akusztikus hangszerek, semmi elektronika) malac-, bárány-, csirke nyársonsütés lebonyolítását vállaljuk megállópontokon. Kötélhintázunk a Tiszán, a Dunán, a Temesen, borkóstolókat szervezünk, többek között a híres Rohonczy kastélynál a messze földön híres Krokán muskát bort tudjuk megkóstolni kenutúráinkon egy borkóstoló keretein belül.

Szervezünk még történelmi gasztro túrákat, ahol a történelmi nevezetességek megtekintése mellett megízlelhetjük a helyi ételkülönlegességeket.

Szeretnénk, ha mindenki otthon érezné magát nálunk és jó érzésekkel gondolna vissza a nálunk töltött szép napokra. Gyönyörű emlékek, kialakult jó barátságok, étel-, és italkülönlegességek, eddig mindenkit visszahívtak. Várunk szeretettel, fedezzük fel együtt Délvidék csodáit!