Péter Pál Panzió – Veszprém

Péter Pál Panzió – Veszprém

Uticélok / Anyaország / Veszprém

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

Szállásdíjból: 5%

Kedvezmény HHTE tagoknak és családjuknak max. 5 főig közvetlen foglalás esetén.

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Sági Magdolna

8200 Veszprém
Dózsa György út 3.
(Magyarország)

GPS: 47.09187, 17.90358

Telefonszám:

00 36 88 328 091

Weboldal:

http://www.peterpal.hu/

E-mail:Mélyből feltörő meredek sziklán álló, összezsúfolt házak. Tornyok, falak tömege, melyet koszorúként övez a régi és új városrészek gyűrűje. Ezt látja a Veszprémbe érkező utas a Völgy-hídtól. Nem csoda, hogy a város régebbi leírói is fekvésének szépségét magasztalják elsősorban, és érthető, hogy fekvése, előnyös térbeli elhelyezkedése révén lett már első királyaink idejében ez a város királyné asszonyaink első székhelye. Lakói ma is büszkén a Bakony és a Balatonfelvidék fővárosának nevezik. Veszprémtől senki sem vitathatja el, hogy a hatalmas Bakony-erdő és a sejtelmes Balaton távolabbi vonzásterületének legnagyobb, legszebb és történelmileg is legértékesebb települése. Itt várja vendégeit a Péter Pál Panzió.

A Péter Pál Panzió Veszprém belvárosában, a városközponttól 3 percre, a 8-as út mentén, közel a Petőfi Színházhoz, a Városi Művelődési Központ épületével átellenben található. A panzió közösségi terei, közlekedői és szobái múlt század eleji hangulatot sugároznak. A vendéglátással kapcsolatos kisebb gyűjteményeink (pl. közel 400 sörös korsó, dugóhúzó és sörnyitó gyűjtemény, a különféle kocsmai eszközök, poharak, mércék, stb.), a berendezési tárgyak (régi padok, székek, asztalok, fali tékák stb.) együttese kellemes és otthonos hangulatot áraszt.
Vendégeink számára 14 fürdőszobás szobával (összesen 34 férőhellyel), reggelizővel, ital-büfével, barátságos munkatársakkal, barátságos árakkal, egyéni igények kielégítésével, kényelmes, kellemes pihenést biztosítunk.