Czajlik Ranch – Dunatőkés

Czajlik Ranch – Dunatőkés

Uticélok / Felvidék / Csallóköz

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból: 10%

Minden HHTE tag és családja.

Éttermi fogyasztásból: 5%

Minden HHTE tag és családja.

A Tőkési Kupa belépőjegyének árából: 50%

Minden HHTE tag és családja.

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Czajlik Katalin, Czajlik Jenő

93021 Dunatőkés
Dunatőkés 33.
(Szlovákia)

GPS: 48.03608, 17.69462

Telefonszám:

00 421 918 629 068 (Czajlik Katalin)
00 421 905 531 371 (Czajlik Jenő)
00 421 315 591 188

Weboldal:

http://www.czajlikranch.sk/

E-mail:A 80 vendégnek helyet nyújtó éttermünkben az egész napi étkezés lehetősége mellett családi ünnepségek, esküvők, értekezletek, iskolázások, találkozók megrendezését kínáljuk. Kisebb létszámú társaságnak 30 személyes termünket kínáljuk. Kávézónk befogadóképessége 25 fő. A finom ételek és italok bő választékához kellemes élőzene társul. Megnyitottuk teraszunkat, ahol a kinti rendezvényeket akár 100 fős társaságnak is lebonyolítjuk. A stílusos panzió 11 kétágyas összkomfortos szobáihoz, pótágy lehetőségével, TV, rádió, külön zuhany és WC áll rendelkezésre. Vendégeinknek kérésre teljes és félpanziós ellátást biztosítunk.Megfelelő szociális berendezésekkel ellátott kempingünk 10 lakókocsi befogadására és számos sátor felállítására nyújt lehetőséget. Az itt tartózkodást színesebbé teszi a játszótér, focipálya, fedett és nyitott teniszpálya valamint a horgászati lehetőség. A parkolás a panzió területén bérmentes. Ezen felül rengeteg színes programmal várjuk vendégeinket.

Fedeles lovarda és pályáink

Fedelesünk 2012-ben épült, melynek paraméterei nemzetközi szintű versenyek szervezésére teszik alkalmassá. Folyamatosan helyt ad számos díjugrató, díjlovagló, fogathajtó és western fedett pályás versenyek kibővítve ezzel a tavaszi-nyári versenyszezont egész évessé. A fűtött lovardánkban egész évben lovasoktatás, továbbképzések, edzőtáborok és lovasterápia zajlik. A téli versenyek mellett lovasszínház előadások kerülnek megrendezésre. A fedeles lovardán kívül négy évszakos kinti pálya, füves versenypálya és kitűnő tereplehetőségek állnak rendelkezésünkre.

Tőkési Kupa

1994-től a ranch védjegyévé vált és ezzel hagyományt teremtett Csallóközben a díjugrató verseny, mely 2018-ban a 25. évfolyamát ünnepelte . A sok év alatt lovasfesztivállá nőtte ki magát, ahol a hagyományos díjugrató versenyszámok mellett a lovassportok számos formájába kap betekintést a közönség díjlovas-,western-,fogathajtó és voltízs bemutatók által. Az egész napos verseny minden évben élőkoncerttel vagy lovasszínház előadással zárul. A Ranch gazdag legelőt és saját termesztésű takarmányt biztosít a sport és szabadidős lovak számára.

Díjugrató versenyek

Fedeles lovardánk megalakulása után 2012-ben egyből megnyitottuk lovardánk kapuit és folyamatos fedeles minősítő díjugrató versenyek kerültek kiírásra. A fedeles remek infrastruktúrájának köszönhetően a versenyzők egyre nagyobb számban érkeznek versenyeinkre. Így Szlovákiában a téli szezon egyik legértékesebb versenyhelyszíne lettünk díjugratóink számára, hiszen versenyeinken napi 100-150 ló is verseng a győzelemért.

Díjlovagló versenyek

Czajlik ranch lovasklubbunk 2008-tól rendez kültéri és fedeles díjlovas versenyeket.Lovardánk első éveiben megyei bajnokságok majd később országos és jelenleg nemzetközi szintű versenyeket rendez, melyek minősítést nyújtanak a külföldi lovasok számára. Minden évben több ország lovasai mérettetik meg tudásukat.

Fogathajtó versenyek

Fedeles fogathajtó versenyeink 2012-től folynak a Mikulás Kupa díjáért minden év decemberében. A 2013-ban épült lovardánk elnyerte az Országos Bajnokság szervezési jogát, ahol több mint 40 fogat versengett a Szlovák Bajnoki címért négy kategóriában (egyes,kettes,négyes,póni). 2014-es évében felkérést kaptunk Magyarországtól, így a Magyar Fedetthajtó Bajnokság és Csallóköz Kupa versenyét is a Czajlik ranch lovasklub rendezhette meg.

Árak:

Szállás 2 ágyas szobákban: 40 EUR/éj

Belépőjegy a Tőkési Kupa Díjugrató versenyére: 6 EUR/fő

Igény szerint, előzetes egyeztetés alapján a Czajlik Ranch lehetőséget biztosít lovaskocsizásra a tőkési Duna-ág környékén.