Bed&More Pogányvár Fogadó – Egyházasbást

Bed&More Pogányvár Fogadó – Egyházasbást

Uticélok / Felvidék / Gömörország
Nehézségi szint:
2/10

Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállás árából: 10%

Minden HHTE tag és egy fő részesül a kedvezményből.

Üdvözlő ital: ajándék

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Szabó Klaudia

98034 Egyházasbást
Egyházasbást 31.
(Szlovákia)

GPS: 48.17039, 19.94583

Telefonszám:

00 421 911 615 896


E-mail:Lépjen be a Bed&More Pogányvár Fogadóba és érkezzen meg nagyanyáink otthonába! Abba a varázslatos hangulatba, mely a régi falusi nyarakra, a szülői ház biztonságára, otthonos melegére emlékezteti majd! Pihenjen meg a gömöri néprajzi gyűjteményekből összeválogatott tárgyakkal berendezett szobákban, melyek mindegyike más!

Az 5 szoba, már nevében is különleges (Kecskecsapás, Dongüdri, Bartalyus, Csibihegyi, Pásztortűz) kialakításában pedig egyedi: a síkképernyős TV, internet és a 80-100 éves bútorok, terítők adják meg a szobák hangulatát.

Kézműves sörök, egyedi pörkölésű kávé, házi sütésű kenyerek, környékbeli termelők által készített lekvárok, sajtok várják Önt, de választható akár vega, vegán, paleo étel is. Sőt! Gondolunk a glutén és laktóz érzékenyekre is!

A Fogadó a környék kulturális- és eseményközpontja is egyben: évi több mint 50 rendezvényünk van. Fotósok, hőlégballonosok, kerékpárosok, zarándokok, kirándulók és a helyi közösségek egyaránt törzshelyüknek tekintik az igényes kiszolgálást, felüdülést, megpihenést biztosító Pogányvár Forgadót.

Elvonulós esküvők, céges reggelik, csapatépítő programok kiváló helyszíne a Fogadó. De van itt forró vizes dézsa és masszázs, illetve csontkovács is.

A Gömörország szívében, Medvesalja központjában található Bed & More Pogányvár Fogadó – nevéből adódóan – több, mint egy Fogadó: izgalmas beszélgetéseknek otthont adó kulturális központ, családi, baráti kikapcsolódást biztosító, megnyugvást hozó színfolt.

Jóízű beszélgetések, irodalmi vitaestek estek zajlanak a Völgy könyvtárszobájában, illetve a Fogadó már-már skanzen jellegű éttermi részében ismert politológusok, költők, festők, kézművesek részvételével.

Azok, számára, aki a szakrális helyek és emlékművek iránt érdeklődnek, talán a Mária Kút zarándokhelye a leginkább hívogató.

A termeszét szerelmesei vezetett túrákon vehetnek részt, ízes palóc tájszólást beszélő kísérővel. Ezen kívül Medvesalja a fotósok paradicsoma is. A kerékpárosok pedig a környező falvakkal ismerkedhetnek meg, vagy az erdei utakon kerekezve fedezhetik fel a tájat.

A régről itt maradt hangszórók (melyből olykor-olykor falu szerte zene szól) és még sok más „ereklye” szimbolizálja, hogy lelassult az idő. Ugyanez az érzés a Fogadóban is megvan: minden a boldog békeidőkre emlékezteti a család apraját-nagyját. Sőt! A régi tárgyak, játékok megfoghatók, a gyerekeknek, unokáknak megmutathatók!