Anna Panzió – Zenta

Anna Panzió – Zenta

Uticélok / Délvidék / Bácska

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból félpanzióval: 10%

Gyerekkedvezmény: 12 éves kor alatt 50% a szállás árából.

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Vörös Attila

24400 Zenta
Radnóti Miklós 46.
(Szerbia)

GPS: 45.93498, 20.07454

Telefonszám:

00 381 63 535 262

Weboldal:

http://www.ana-panzio.com/

E-mail:Zenta Délvidék északi részén, a szerb-magyar határtól 42 km-re délre, a Tisza jobb partján fekszik. A 283,5 km2 területű községben 26000 lakos él. Zenta községhez négy falu tartozik: Felsőhegy, Bogaras, Tornyos és Kevi. A község központjában, Zentán várja vendégeit az Anna Panzió.

Az Anna panzióban falusi milliő és minőséges szolgáltatás várja a vendégeket. A 19 hangulatosan berendezett szoba (négyágyas, háromágyas, pótágyazható, kétágyas és francia ágyas szobáink vannak), saját fürdőszobával és közös teakonyhával, valamint kábeltévével és korlátlan internethasználattal áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház remek választás családoknak, baráti társaságoknak, cégek képviselőinek a nyugodt környezetben való időtöltésre.

Az Anna panzió Élményudvara barátságos, falusias környezetet nyújt. Családi ünnepek, vendégségek helyszíneként, legyen az születésnap, ballagás, elsőáldozás, bérmálkozás, osztálytalálkozó. A panzió 50 főre felszerelt hangulatos udvarhelyisége és grillező konyhája a jó választás.

Zenta és környéke, Felsőhegy valamint Csóka a szőlős- és gyümölcsöskertek vidéke. Az Anna panzióban borospince nyújt hangulatos színhelyet, kényelmes és kellemes teret 10-12 fő ülővendég számára helyi borok kóstolásához, pálinkázáshoz, étkezéshez és jó beszélgetésekhez. A pince télen-nyáron közel állandó, hűvös hőmérsékletével biztosít felüdülést.