Hazajáró napló – Közönségtalálkozók 2019 februárjában

Hazajáró napló – Közönségtalálkozók 2019 februárjában

Február első napjaiban öt település hét helyszínén tartottunk közönségtalálkozót és rendhagyó földrajzórát, köztük Budapesten is, ahol újabb elismerést kapott a Hazajáró. Erről olvashattok rendhagyó naplónkban.

466. közönségtalálkozó – Naszvad, február 4.

2019 első felvidéki közönségtalálkozóját a Vág és Garam közén, Naszvadon tartottuk. Immár több nap távlatából tekintünk vissza erre a pazar hétfő estére, ahol ismét bebizonyosodott, hogy ez még mindig inkább Feszty Árpád földje, sem mint Stúré és Hurbané. Köszönjük Csemadok, köszönjük KLIK, köszönjük Naszvad!

467. előadás – Cegléd, Református Általános Iskola, február 5.

Mikor diákoknak tartunk rendhagyó földrajz vagy történelem órát, kezdésnek mindig megkérdezzük, hogy ki az, aki ismeri a Hazajárót? Általában a hallgatóság 5-10 százaléka teszi fel ilyenkor a kezét, amin persze nem csodálkozunk, hisz a fiatalok nagy része manapság nem néz televíziót. Nyilván elmondjuk nekik, hogy a youtube-on is ott vagyunk, de ezen kívül tényleg csak ezek a személyes találkozások azok a csatornák, amelyen keresztül eljuthatunk a vloggereken, influencereken szocializálódott diáksághoz.

469. közönségtalálkozó – Debrecen, február 5.

Sok olyan anyaországi város van, ahova már szó szerint hazajárunk. Debrecen is köztük van, ahol idén is a Természetbarát Hét keretein belül meséltünk élményeinkről!

470. előadás – Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola, február 6.

Ahogy egyszer Cseresznyés Szilamértől, a Transylmania frontemberétől hallottuk: “ha, csak a jelenlévők közül 10 ember szívében elültettük a gondolatot, akkor már megérte”.

471. közönségtalálkozó – Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ, február 6.

Negyedik alkalommal látogattunk a Viharsarokba, ahol mindig óriási érdeklődés övezi előadásunkat. Ezúttal az eredetileg kijelölt terem is kicsinek bizonyult, így át kellett költözni egy nagyobb terembe, hogy a több, mint 300 érdeklődő kényelmesen elférjen. Köszönjük a hatalmas szeretetet, 2 esztendő múlva ismét jövünk!
Kapcsolódó: Békéscsabára látogattak a Hazajáró című sorozat főszereplői

472. előadás – Budapest, február 7.

Újabb elismerést kaptunk!

“A Hazajáró című Duna Televíziós filmsorozat alkotói a Panoráma Világklub rendezvényén az Összefogás a Magyarságért Díjat vehették át! Az elismerést azok kapják, akik az összmagyarság összefogásának és nemzettudatának erősítéséért kiemelkedő munkát végeznek. Megköszönve ezzel Magyarország és a magyarság érdekében végzett önzetlen munkásságot. Az elismerést dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke és Vér János, a Tápió-régió Világklub-elnöke, ajánló adta át. Az est során a közönség bepillantást kaphatott a Hazajáró filmsorozat készítésének kulisszatitkaiba, a forgatások izgalmas jeleneteibe – a képes beszámolót vastaps fogadta.”