A koronavírus miatt elmaradó túráink

A koronavírus miatt elmaradó túráink

Kedves Barátaink!
Sajnos a koronavírus-járvány miatt a Hazajáró Egylet tavaszi túráit törölnünk vagy halasztanunk kell. A Lehőcz János Emléktúra, az Őrvidéki Hazajáró Túra és a Medvesaljai Hazajáró Túra elmarad. A Teleki Pál Emléktúrát és a Horthy Miklós emléktúrát, ha a körülmények engedik, megpróbáljuk egy későbbi nyári időpontban megrendezni. A Hazajáró Kupa kiírása és teljesítési feltételei is megváltoznak, erről ezen az oldalon találjátok a részleteket.

A többi túra sorsáról az eseménynaptárunkban tájékozódhattok és ha már otthon maradni kényszerültök, ismerkedjetek a honlapunkon található úti céljainkkal, a Hazajáró Pontokkal és nézzétek vissza adásainkat, hogy utána újult erővel vághassunk neki a Kárpát-medence tájainak.

Sajnos most nincs lehetőségünk a természetbe menni és kezet fogni elszakított testvéreinkkel, de ebben a nehéz időben otthonról is tudjuk tartani a kapcsolatot minden barátunkkal, és ha kell, segíteni egymáson, mert a lelki kötelék felbonthatatlan! Kitartást kívánunk minden barátunknak!