Vadvölgy Panzió – Viharos

Vadvölgy Panzió – Viharos

Uticélok / Kárpátalja / Ungvidék

Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból: megbeszélés alapján

Csoportos kedvezmény HHTE tagok számára.

Üdvözlő pálinka és pogácsa: ajándék

Kapcsolat


89023 Viharos
Viska 283
(Ukrajna)

GPS: 48.94242, 22.69065

Telefonszám:

+380 50 212 5170

Weboldal:

https://vadvolgy.hu/

E-mail:2002 augusztusában nyílt meg panziónk, mely a Keleti-Kárpátok lábánál található Viska (Viharos) faluban, a Nagybereznai járás területén, Ungvártól 70 km-re északra, az Uzsoki-hágótól 35 km-re, az Árpád vonallal szemben. Csodálatos hegyekkel és erdőkkel körbevett részen, a kikapcsolódásra, pihenésre tökéletesen alkalmas helyszínen, családias jellegű panziónkban, magyar vendégszeretettel várjuk a vendégeket.

A főépület mellett egy fából készült, 100 éves rutén parasztházban van még egy háromágyas elhelyezési lehetőség (szintén WC-vel és zuhanyzóval felszerelt), itt a kutyával érkező vendégeket is szívesen látjuk (előzetes egyeztetés alapján).

Panziónk alkalmas családi, baráti társaságok fogadására, több napos rendezvények, esküvők, lebonyolítására. Szervezhetők pl. osztálykirándulások, szervezeti tréningek, művészeti és hagyományőrző táborok.

Étterem és borozó

A földszinten helyezkedik el a panzió összes vendégét egyszerre ellátni képes étterem, ahol a vendégektől függően magyar ételek, vagy helyi specialitások kerülnek felszolgálásra. A panzióban az ár teljes ellátást foglal magában. A reggeli büfé jellegű. Az ebédet azok a vendégek, akik egész napos kirándulásra mennek, választhatják hidegcsomag formájában is. Az étterem átalakítható konferencia teremmé is.

Mivel elsődleges célunk a panzióban megszállt vendégek zavartalan pihenésének biztosítása, így éttermünk a “nagyközönség” számára csak korlátozottan áll rendelkezésre. A pince részben található a 30 fős borozó. A szintén a vendégek nyugodt pihenését szolgálja, hogy este 11 óra után a partikat csak itt, a borozóban lehet tartani.

Bár és Társalgó

A bár üzemeltetésével biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő italt. Fogalmazunk asztali borokat, égetett szeszes italokat, remek ukrán söröket és az üdítők széles választékát. A társalgó sarokban TV nézés közben fogyaszthatják italukat vendégeink, társasjátékok és egyéb szabadidős játékok biztosítják még a szórakozást.

Kert

A panzióhoz 1,5 hektár területű kert tartozik. Egy része zárt, ahol a sportpálya, pihenő hely, napozó terasz, a játszótér és a patak partján kiépített kerti sütő található. A kertben álló katona, az Árpád-vonal felrobbantott bunkerének ma sem rozsdáló betonacéljából készült, az Árpád-vonalat építők emlékére. A főbejáratnál két darab tank elhárító gúla áll, melyek szintén az eredeti Árpád-vonalról származnak.

Parkoló

A főbejárat előtt és a zárt udvaron térfigyelő rendszerrel ellátott, őrzött parkolók biztosítanak helyet a személygépkocsiknak. Az autóbuszoknak az alsó bejáratnál forduló van kialakítva, ahol egyben parkolhat is.

A patak és a sziget

A panzió háta mögötti hegyből eredő, a kertet keresztező patak közepén kialakított kis szigeten kapott helyet a kerti sütő. Csoportok részére ebédet, vacsorát készítünk itt, az időjárástól függően.