Székelykő Kúria Panzió – Torockószentgyörgy

Székelykő Kúria Panzió – Torockószentgyörgy

Uticélok / Erdély / Erdélyi-Hegyalja

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból: 5%

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Finta Csaba

Torockószentgyörgy

(Románia)

GPS: 46.42238, 23.5612

Telefonszám:

00 40 730 210 768

Weboldal:

https://conaculsecuiesc.ro/hu/

E-mail:Közelebbről: a pazar kivitelezésű Székelykő Kúria. Találó elnevezés, ugyanis látogató kedvére csodálhatja a híres-nevezetes Székelykő égbe szökkenő sziklatömbjét az épület előtti (mögötti) füves térségről.

A nagy zöld mező és a kő között idilli életkép: békésen szántogató helybeliek. Kétségtelen: ez itt Erdélyország.

Ha beléptél a Torockói hegyek birodalmába, pihenj meg a Székelykő Kúriában és élvezd a helyek gyógyító csendjét. A Székelykő lábainál, amely még a Napot is ráveszi, hogy kétszer keljen fel, csendes szobák és hagyományos ételek csábítanak szinte pihenésre, akárcsak egy másik világban. A Torockó-Torockószentgyörgy vidékének az európai kulturális örökség részét képező hagyományos építészetéből inspirálódott Székelykő Kúria ötvözi a múlt báját a korszerű, négy margarétás szálláskövetelményekkel. Pazar ez a hely ahhoz, hogy kikapcsolódjon a napi rutinból, Torockó-Torockószentgyörgy vidéke bővelkedik kicsiknek és nagyoknak egyaránt megfelelő szabadidős tevékenységekben. Látványos földrajz és hagyományos helyi építészet kínálta előnyöknek köszönhetően a Székelykő Kúria eredeti csapatépítő célállomás. Ígérjük, hogy az Ön csapata értékelni fogja ízletes fogásainkat is!

Élvezd a Székelykő vagy tavirózsás tavunk egyedi látványát a kúria tágas udvarán tett sétán. Külön övezet várja a kicsiket, ahol biztonságban játszhatnak az Erdélyi középhegység tiszta levegőjén.

A torockószentgyörgyi hegyek friss levegőjén, az egész családnak szánt tevékenységekkel eltöltött nap után a kúria otthonos szobái pihenésre várnak.

Éttermünk akár 100 személy ellátására képes, a borpincében pedig megkóstolhatod a hagyományos torockói sajtokat és Erdély leghűvösebb borait. Impozáns épületben mutatós étterem. A belső tér kiképzése gyönyörű, a gerendás mennyezet, a népfaragású és festésű székek, a sujtásos mellényben felszolgáló pincér egyedi és hitelesen magyar hangulatot teremtenek. A konyha a magyar és székely gasztronómia klasszikus fogásaiból építkezik.

A szállás díja reggelivel: 140 RON/fő/éj