Panoráma Panzió – Torockó

Panoráma Panzió – Torockó

Uticélok / Erdély / Erdélyi-Hegyalja

Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

Pálinka és kávé: ajándék

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Lakatos Ákos

Torockó
Fő út 14.
(Románia)

GPS: 46.45298, 23.56641

Telefonszám:

00 40 742 623 756

Weboldal:

https://www.panoramatorocko.ro/

E-mail:Torockó az egyik legszebbnek tartott Erdélyi település az Erdélyi Szigethegység keleti részében, a Székelykő és az Ordaskő sziklavonulatának szűk völgyében, Kolozsvártól délre fekszik. A falu ékességeit, a festett bútorokat, a háztartási eszközöket, a Torockó-i népviseletet, a keresztszemes és rámán varrott kézimunkákat megcsodálhatjuk mind a múzeumban, mind a legtöbb vendéglátó háznál.

  • Ingyenes parkolás
  • Duna Ház 100 m
  • Unitárius templom 200 m
  • Székelykő 600 m
  • Ingyenes WIFI
  • 3 éves korig ingyenes
  • Ingyenes WiFi
  • 10 szoba, 26 férőhely
  • Beszélt nyelvek: Magyar, Román

A szállásdíj: 20 EUR/fő/éj félpanziós ellátással.

Családoknak is ideális

Torockóra jönni ,,visszatérés” a legtöbb vendégünk számára. Asztalra kerülő étkeink a helyi legfinomabb jellegzetességek, amiért a legtöbb vendégünk visszatér. Amennyiben egy gyönyörű faluban szeretne piheni nyugodt, csendes körülmények között akkor itt a helye a Panoráma Vendégházban. Tágas udvar, parkolási lehetőség 8-10 autó számára, 10 szoba 1-2-3 ágyakkal felszerelve, saját vagy közös fürdőszobával. Igény szerint tudunk biztosítani reggelit vagy félpanziót.

Szobáink: A panzió 10 szobával – amiből 4 darab kettő ágyas, 3 darab három ágyas és 3 szoba francia ággyal – várja vendégeinket. Francia ágyas szobáink kérésre pótággyal bővíthetőek, gyerek vagy harmadik személy esetén. Az elszállásolható személyek száma összesen 35-40. Kényelmes ágyak, szépen berendezett szobáink , színes tv, kábeltelevízióval, internetes csatlakozási lehetőséggel, központi fűtéssel vannak ellátva. A szobák közti térben és a félemeleten tágas társalgó áll vendégeink rendelkezésére. A panzióhoz tágas, zárt udvar tartozik, ahol parkolási lehetőség és a gyerekeknek játszásra alkalmas füves terület van, kerti partik rendezésére is alkalmas.

Étkezés: Felszolgált ételeink mindig frissen készültek, ízletesek és gazdagon tálaltak. Panziónkban felszolgálásra kerül saját készítésű BIO lekvárunk, szalonnánk, sonkánk és kolbászunk is. Egyéb hozzávalók beszerzésében odafigyelünk, hogy maximálisan helyi termékeket vásároljunk. Ez érvényes a helyi készítésű kenyérre, húsra, sajtra, tojásra, zöldségre és gyümölcsre is. Ebédre és vacsorára 3 fogásos helyi jellegzetes ételeket szolgálunk fel, amihez házi készítésű pálinka és bor is jár. Amennyiben külön kérése lenne a felszolgált ételekkel kapcsolatban, kérjük érkezésekor hozza tudomásunkra.