Muskátli Panzió – Torockó

Muskátli Panzió – Torockó

Uticélok / Erdély / Erdélyi-Hegyalja

Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból: 5%

Kávé: ajándék

1 kávé/nap

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Toma Mária

517610 Torockó
Torockó 299.
(Románia)

GPS: 46.45298, 23.56641

Telefonszám:

00 40 723 470 292

Weboldal:

http://muskatlipanzio.com/

E-mail:2003-ban, teljes egészében fából épült, Székelykővel szemben, egyedi látvánnyal büszkélkedő Muskátli Panzió szeretettel várja a pihenésre vágyókat és a népművészet iránti érdeklődőket egyaránt április 1. és október 31. között.

A községet nevezetessége és a Székelykő szépsége miatt sok külföldi és belföldi turista látogatja, akik felejthetetlen élménnyel távoznak, de sokszor visszatérnek Torockóra, Erdély egyik legszebb községébe.

15 ágy és 2 fürdőszoba nyújt kényelmet a hozzánk látogatóknak. A Muskátli Panzió a legjobb választás a kisebb csoportok kirándulási igényeinek de a nagyobb létszámú csoportoknak is biztosítunk szállást, melynek díja félpanziós ellátással 26 EUR/fő/éj.

A nevét a panzió az azonos nevű virágoktól kapta, mely dúsan díszíti az udvart, esztétikai gyönyört nyújtva azoknak akik élményt és nyugalmat lelnek a természet színeiben. Elismerést is nyert a hozzánk betekintőktől, bölcs örömmel idézve szavaikat: “Örülünk, hogy erre fele is élnek igazi magyar emberek”.

Töltse szabadidejét Torockón Erdély egyik legszebb községében. Fedezze fel a régi Erdélyi értékeket. Szeretettel várjuk! Torockó, egy felejthetetlen élmény!