Matyi Vendégház – Székelyvarság

Matyi Vendégház – Székelyvarság

Uticélok / Székelyföld / Udvarhelyszék

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

A szállásdíjból: 10%

Minden HHTE tag és családja.

Üdvözlő pálinka: ajándék

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Nagy Attila

Székelyvarság
Bagzos 494.
(Románia)

GPS: 46.51935, 25.33799

Telefonszám:

00 40 748 420 221

Weboldal:

http://okoturizmus.ro/

E-mail:Családias vendéglátás, a vendéglátók hangulatos és barátias otthonában. Ízes és házias étkek, forró szauna, meleg vizes dézsa valamint vezetett túrák az ökoturizmus jegyében. Várunk szeretettel Székelyvarság központjától 500 méterre!

Nagy Attila és családja várja nagy szeretettel az erre járó hazajárókat. A vendéglátók fontosnak tartják hogy minél többen megismerhessék mindazt a csodát, amit Székelyföldön a természet és az erdélyi kultúra kínál, ezért megépítették a Matyi Vendégházat, ahol az ökoturizmus szellemisége szerint fogadják vendégeinket.

Ez mit is jelent? Az ökoturizmusban, eltérően a tömegturizmustól, elsősorban a természeti környezet értékeinek felfedezésén, a térségben élő emberek hagyományos kultúrájának megismerésén, valamint a szabadban űzhető sportolási, kikapcsolódási lehetőségeken van a hangsúly.  Az ökoturista nem feléli környezetét, hanem utazása során belehelyezkedik abba, gondosan vigyázva az értékekre. Az ökoturizmus szoros kapcsolatban áll a természetvédelemmel, amelynek egyik szerepe ugyanis éppen az, hogy a védelem mellett be is mutassa és megismertesse a természetes környezetet.

A szállás 8 szobával rendelkezik, amelyek max. 23 fő befogadására alkalmasak.