Aracs Turizmus – Törökbecse

Aracs Turizmus – Törökbecse

Uticélok / Délvidék / Bánát

Látnivaló
Hazajáró Pont
Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

Minden szolgáltatásra kedvezmény: 50%

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Link Lajos

23272 Törökbecse / Novi Bečej
Brigadira Ristića 22
(Délvidék - Szerbia)

GPS: 45.59382, 20.13783

Telefonszám:

+38 163 866 4126
+38 163 853 2681

Weboldal:

http://www.aracs-turizmus.info

E-mail:



Aracs2Törökbecse szálláshelyként a bácskai és az észak-bánsági túrák szempontjából ideális helyen fekszik. Falusi turizmus keretein belül magyar családoknál biztosítunk szállást nagyobb csoportoknak is. Szakácsaink a magyar konyha remek ételeivel otthonias, hagyományos ízeket varázsolnak kedves vendégeink tányérjára. Amennyiben igény van rá, szállodai elhelyezést is tudunk biztosítani.

Egész évben várunk hagyományos délvidéki magyar vendégszeretettel turistacsoportokat, diákcsoportokat, valamint baráti társaságokat. A csoportoknak  és a családoknak kirándulásokat, kerékpártúrákat szervezünk az Aracsi pusztatemplomhoz. Több napos sátortáboros programjaink is vannak a templom területén.

Aracs1A szomszédos Óbecsére csónak- és hajókirándulásokat szervezünk. Az említett történelmi látnivalók megtekintéséhez idegenvezetőink segítségét ajánljuk. A még jobb hangulatot bor és pálinka kóstolók és az élőzene biztosítják a délalföld jellegzetes hangszerei kíséretével, a tekerővel és a citerával. Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését és ellátogat hozzánk. Szeretettel várjuk!
Tisztelettel :   Ifj.Link Lajos