Patkó Kocsma – Kapuvár

Patkó Kocsma – Kapuvár

Uticélok / Őrvidék
Nehézségi szint:
1/10

Kártyaelfogadó hely

Kedvezmény

Egyesületi tagok számára

1 ital és a találkozás élménye: ajándék

Hazajáró Egylet tag + 1 fő a ház vendége egy italra.

Kapcsolat


Kapcsolattartó: Horváthné Szarka Márta

9330 Kapuvár
Fő tér 4.
(Magyarország)

GPS: 47.59184, 17.02616

Telefonszám:

+36-30-882-99282017 őszén nyílt meg Kapuvár belvárosában a Patkó Kocsma, melyet Horváth Ervin családi vállalkozásban üzemeltet.A jelenleg kocsmaként, későbbiekben “kultúr krimóként” működő vendéglátóhelyen a házigazda egy ajándék itallal, és tartalmas beszélgetéssel igyekszik feldobni az odalátogató Hazajáró Tagokat. Ervin rendszeresen biztosít helyet a környék amatőr rockzenekarainak, de volt már magyar nóta-est is. Tervben van stand up est, valamint hortobágyi mesteremberek megvendégelése, saját szakmájuk bemutatása mellett.

A vendéglátó hely fedett terasszal rendelkezik, azonban a leghangulatosabb része a kocsmának a folyóparti terasz, ugyanis az épület alapjától egy méterre folyik Kapuvár folyója, a Kis-Rába. 15 méteres fák árnyékában, a folyó mentén húzódik a 20 méter hosszú deszkakerítéses terasz, melynek falán dám- és gímszarvas agancsok díszelegnek.

A kocsma megközelíthetősége: a 85-ős főútról dél felé fordulva a legnagyobb lámpás kereszteződésben, nagyjából 150 méterre található a Kis-Rába partján. Vonattal érkezőknek egy 35 perces séta észak felé, és rögtön a Nádasdy-híd után nyugati irányban 30 méterre.